Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής

Με τρία σπουδαία παιχνίδια για την εξέλιξη των θέσεων σε κορυφή, μέση και ουρά της βαθμολογίας ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα. Ματς-"φωτιά" σε Ξάνθη, Παγκρήτιο και Λιβαδειά που θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα που αποτελεί πάντα έναν δύσκολο αντίπαλο υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που θέλει να αποδράσει από τα Πηγάδια διατηρώντας το +5 που έχει τώρα από τον Ολυμπιακό. Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Πανιώνιου που προέρχεται και εκείνος από απώλεια στην Τούμπα, στην μάχη των δύο συλλόγων να φτάσουν ψηλά φέτος. Τέλος το Σάββατο, η ποδοσφαιρική πανδαισία ολοκληρώνεται με το σπουδαίο ματς του Λεβαδειακού απέναντι στον φιλόδοξο για πολλά ΠΑΟΚ.

Την επομένη στο κυρίως μενού, τρία ματς πραγματοποιούνται το μεσημέρι. Ο Ολυμπιακός με τον "θόρυβο" της απώλησης του Ζϊκο να ηχεί ακόμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, δεν έχει περιθώρια απώλειας στο νέο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Στην Τρίπολη ο Αστέρας του Βλάχου περιμένει την αξιόμαχη Καβάλα ενώ ο Πανθρακικός αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, στο πρώτο ντέρμπι και της Θεσσαλονίκης ο Αρης φιλοξενεί τον πάντα επικίνδυνο και με διοικητικά προβλήματα Ηρακλή ενώ η αγωνιστική "κλείνει" με το ματς της ΑΕΚ που πετά στα σύννεφα μετά το "διπλό" στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ατρόμητο του πρώην προπονητή της "Ενωσης" Γιώργου Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: