Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

H Μαντσεστερ πέταξε βαθμούς

Δύο βαθμούς άφησε στο Σεντ Αντριους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Μπέρμιγχαμ. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Αλεξ Μακ Λις και έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με το αποτέλεσμα αυτό το συγκρότημα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον παραμένει στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Τσέλσι, ενώ η Μπέρμιγχαμ ισοβαθμεί με τη Λίβερπουλ στην 7η θέση, με τους κόκκινους να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Μπέρμιχγαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (39’ Ζερόμ – 63’ Νταν (αυτ.) )

Αν και η Γιουνάιτεντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται. Στο 39ο λεπτό οι παίκτες της Μπέρμιγχαμ πραγματοποίησαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι , όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αρκετές κόντρες ο Ζερόμ νίκησε τον Κούστζακ και έγραψε το 1-0.

Οι παίκτες του Φέργκιουσον κυνήγησαν την ισοφάριση στην επανάληψη και επισκέφθηκαν πολλές φορές τα καρέ του Χαρτ. Ωστόσο το 1-1 προήλθε από δώρο του Νταν, όταν στο 63ο λεπτό έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αν και ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, ο διαιτητής καταλόγισε κανονικά το γκολ υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Τίποτα δεν άλλαξε στον πίνακα του αποτελέσματος στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα, ενώ από το 84ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Φλέτσερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μπενίτεθ και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο (09/01):
14:45GR Χαλ - Τσέλσι Αναβολή
Αρσεναλ - Εβερτον 2-2 (28’ Ντενίλσον, 92’ Ροζίτσκι – 12’ Οσμαν, 81’ Πιενάαρ)
17:00GR Μπέρνλι - Στόουκ Αναβολή
17:00GR Φούλαμ - Πόρτσμουθ Αναβολή
17:00GR Σάντερλαντ - Μπόλτον Αναβολή
17:00GR Γουίγκαν - Αστον Βίλα Αναβολή
Μπέρμιχγαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (39’ Ζερόμ – 63’ Νταν (αυτ.) )

Κυριακή (10/01):
15:30GR Γουέστ Χαμ - Γουλβς Αναβολή
18:00GR Λίβερπουλ - Τότεναμ Αναβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: