Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ντάτολο θέλει ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Χεσούς Ντάτολο της Νάπολι είναι το τελευταίο που προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, που ψάχνει να βρει λύσεις για την... γυμνή αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Την ώρα που στο Λιμάνι ταλανίζονται από αγωνιστικά προβλήματα, με τον Ζίκο να μετράει αντίστροφα για την απομάκρυνσή του, οι επιτελείς του συλλόγου προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο, μετά το ναυάγιο του Μπεν Αρφά.

Κινούμενοι σε αυτή την κατεύθυνση και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλιά, οι ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει την διοίκηση της Νάπολι και έχουν ζητήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της περιόδου τον Ντάτολο.

Ο αργεντινός αριστερός ακραίος, που αποκτήθηκε πέρυσι από την Μπόκα Τζιούνορς, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του, Ζόσεφ Σαμπιέρι, δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο μάλιστα, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του, με οψιόν 4εκ. ευρώ το καλοκαίρι, γεγονός όμως που δεν επιβεβαιώνεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ενδιαφέρον για τον 25χρονο διεθνή αργεντινό φέρεται να έχει εκφράσει κι η Σεβίλη, με τον Ντάτολο να είναι πιο... ζεστός για την ισπανική ομάδα, καθώς θεωρεί πως στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του.

Περιμένουν Καστίγιο, απομακρύνεται ο Πέντερσεν

Στο Λιμάνι πάντως, δεν έχουν πάψει να ασχολούνται με τον Καστίγιο (ήταν στο Καραϊσκάκη στο ματς με την ΑΕΚ), ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει τους διοικούντες την Σαχτάρ να του δώσουν την άδεια να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αν τα καταφέρει, κάτι που θεωρείται δύσκολο, τότε αυτός θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, ο Πέντερσεν φαίνεται πως δύσκολα θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του, Ρουν Χάουγκε, θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μπλάκμπερν, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σχετικά με το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν, ενώ και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα ήθελε σε τίποτα να προκαλέσει την οργή των φιλάθλων της την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η καριέρα του Χεσούς Ντάτολο
Σεζόν/ομάδα/συμμετοχής/γκολ
2000-01 Κανουέλας 2/0
2002-06 Μπένφιλντ 41/6
2006-08 Μπόκα Τζιούνορς 66/5
2008- Νάπολι 18/1

Δεν υπάρχουν σχόλια: