Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Φεύγει για Ντιναμό ο Βορονίν, μένει ο Μπάμπελ

Αντρέα Ντοσένα και ο συνωνόματος του Αντρέι Βορονίν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός αμυντικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νάπολι, ενώ ο Ρώσος οδεύει προς ολοταχώς για τη Ντιναμό Μόσχας.

Για τον Βορονίν έχουμε μιλήσει με τη Ντιναμό Μόσχας και είμαστε κοντά. Ο παίκτης μιλά μαζί τους και απλώς περιμένουμε τα χαρτιά”, δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ για τον Ουκρανό επιθετικό της “Liverpool Echo”.

Η μετακόμιση του 30χρονου παίκτη στη ρωσική ομάδα θα ολοκληρωθεί άμεσα, ώστε οι “κόκκινοι” να βάλουν στο ταμείο το ποσό του 1,8 εκ ευρώ που ορίζει η συμφωνία των δύο πλευρών. Παράληλλα, ο ίδιος επιθυμεί να μεταβεί στο Μπέλεκ της Τουρκίας, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ντιναμό για τη νέα χρονιά.

Σε αντίθεση με τον Ουκρανό ο Ράιαν Μπάμπελ δύσκολα θα αφήσει το “Άνφιλντ”, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός. Όπως άλλωστε δήλωσε ο προπονητής του: “Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγει ο Μπάμπελ. Λάβαμε μία προσφορά, αλλά μας είπε πως δεν θέλει να φύγει από το σύλλογο. Οπότε την απορρίψαμε”.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη ο 23χρονος Ολλανδός συνεχίσει στο “Άνφιλντ” με τον Μπενίτεθ να τονίζει: “Είναι καλός παίκτης και δουλεύει σκληρά. Τον θέλω στην ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: