Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Αναβολών συνέχεια


Μόλις τρεις αναμετρήσεις της Premier League έχουν... διασωθεί μέχρι στιγμής από την κακοκαιρία που πλήττει την Αγγλία. Το Σάββατο (9/1) ανακοινώθηκε η αναβολή και των αναμετρήσεων μεταξύ της Γουίγκαν και της Αστον Βίλα, καθώς και της Γουέστ Χαμ με τη Γουλβς, ανεβάζοντας στους 7 τους αναβληθέντες αγώνες της αγωνιστικής.

Το DW Στέιντιουμ κρίθηκε ακατάλληλο, καθώς το σύστημα θέρμανσης του αγωνιστικού χώρου δεν λειτούργησε σωστά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών την Παρασκευή (8/1) με αποτέλεσμα το γήπεδο να κριθεί ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνα.


Στην περίπτωση του Γουέστ Χαμ-Γουλβς, η απόφαση πάρθηκε λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων γύρω από το Απτον Παρκ που καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνη τη μεταφορά των θεατών στο γήπεδο.


Οι αναμετρήσεις Χαλ-Τσέλσι, Λίβερπουλ-Τότεναμ, Φούλαμ-Πόρτσμουθ, Μπέρνλι-Στόουκ και Σάντερλαντ-Μπόλτον είχαν αναβληθεί από την Παρασκευή (8/1), με τους αγώνες Αρσεναλ-Εβερτον, Μπέρμιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και οι δύο για τις 9/1) και Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκμπερν (11/1) να είναι οι μοναδικές που... διασώζονται μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: