Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Τσόλοβιτς

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, Ιβάν Τσόλοβιτς που από την Πέμπτη (7/1) ανήκει επισήμως στους κίτρινους, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας ΑΡΗΣ fm 92,8, συζητώντας για τον ρόλο του και τις ατομικές του φιλοδοξίες.

Αναφορικά με την ιστορία του Αρη, ο σέρβος πασαδόρος τόνισε: "Είχα ενημερωθεί και είχα τρελαθεί κοιτάζοντας βίντεο στο youtube από αγώνες του συλλόγου και από την μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Αρη", ενώ σχετικά με τον προσεχή αγώνα της ομάδας την Δευτέρ (11/1) κόντρα στον Πανελλήνιο, είχε να πει: "Εφτασα τα ξημερώματα της Πέμπτης και ήμουν πολύ κουρασμένος. Γι΄αυτό δεν παρακολούθησα την πρωινή προπόνηση. Ομως, για το παιχνίδι της Δευτέρας νιώθω έτοιμος".

Επίσης, ερωτηθείς για το ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε: "Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς πολλοί καλοί παίκτες παίζουν εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη. Θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ γιατί παίζουν και άλλοι σέρβοι εδώ και θα με βοηθήσει πολύ. Οι έλληνες μοιάζουν με τους σέρβους άλλωστε. Ο Αρης είναι καλή και δυνατή ομάδα και θα πάει καλά στους στόχους που έχει θέσει".

Επιπλέον, όσον αφορά στον λόγο που τον έκανε να υπογράψει στον Αρη δήλωσε: "Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βελτιωθώ ατομικά. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια ομάδα όπως ο Αρης. Ο κόσμος που τον ακολουθεί είναι υπέροχος, θα είναι ωραία εμπειρία για εμένα".

Οι προσωπικές του φιλοδοξίες αναφορικά με τον Αρη αλλά και το Εθνικό συγκρότημα της χώρας του, είναι: "Θέλω να παίζω καλά. Να είμαι καλά, και να ικανοποιώ τον κόσμο. Η Εθνική Σερβίας δεν είναι πρωταρχικός στόχος για μένα αλλά στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να παίζω καλά για τον Αρη".

Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα υπογράμμισε: "Εχει δυνατές ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Champions League και είναι καλό για κάθε αθλητή να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα το ότι θα συνεργαστώ με τον Νίκο Ρουμελιώτη. Εχω πολλά να μάθω από αυτόν τον εξαιρετικό παίκτη".

Τέλος, ο 23χρονος πασαδόρος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αρη: "Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Η Θεσσαλονίκη έχει καλό κόσμο . Εύχομαι να έχουμε τη στήριξη των αρειανών, να έρχονται στο γήπεδο να μας βοηθούν ώστε να πετυχαίνουμε πολλές νίκες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: