Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Π.Α.0.Κ-Ρεπορταζ

Tα πρώτα πλάνα του ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Σ αυτήν άφησε εκτός ενδεκάδας τους Μαλεζά και Γκαρσία που αναμένεται να ξεκουραστούν. Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Χαλκιάς, δεξιά στην άμυνα ο Αραμπατζής (που επανέρχεται), αριστερά ο Λίνο, στο κέντρο της άμυνας ο Κοντρέρας με τον Σαβίνι, τα δύο αμυντικά χαφ ο Βιτόλο με τον Φωτάκη, μπροστά η τριάδα δεξιά ο Εντίνιο, αριστερά ο Σορλέν, στο κέντρο ο Κριστιάνο και μόνος προωθημένος ο Ίβιτς. Η επιθετική αυτή τετράδα μπορεί παραταχθεί και διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο αλλά δύσκολα κάποιος από αυτήν να μείνει εκτός ενδεκάδας.

Ο Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μουσλίμοβιτς καθώς ο Ουρουγουανός έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Την ίδια ώρα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ξανά ο Θανάσης Παπάζογλου και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης. Η έκπληξη ήταν ο Μάρκος Αντόνιο που πήρε μέρος στην προπόνηση ως στόπερ με τους αναπληρωματικούς δίδυμο μαζί με τον Μπιζέρα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει περίπτωση απόκτησης του αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ελεύθερος αυτή να είναι η τρίτη μεταγραφή του Δικεφάλου! . Υπάρχει περίπτωση ο έμπειρος αμυντικός να παραμείνει στην ομάδα με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και εφόσον δείξει ότι μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση να συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετομασία του "Δικέφαλου" του Βορρά.

Άλλωστε οι σχέσεις του Μάρκος Αντόνιο με τον ΠΑΟΚ είναι άριστες. Όταν ο ποδοσφαιριστής περνούσε δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα της υγείας του και η Οσερ με την οποία είχε συμβόλαιο αλλά και ο πρώην μάνατζερ του τον είχε εγκαταλείψει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα του.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι (Χαλκιάς, Λινο, Γκαρσία και Ίβιτς) και πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές και δεν αποκλειεται και μέσα στην εβδομάδα ο Γκαρσία να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Επιμελεια Γιωργος Διπλοιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: