Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Oλυμπιακός Άντε γεια…Ζίκο


Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ζίκο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να παραδίδει την σκυτάλη στους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη. Σενάρια για… κόντρα για το διαζύγιο και την αποζημίωση που θα ζητήσει ο έμπειρος τεχνικός.
Οριστικά παρελθόν αποτελεί από το πρωί της Τρίτης ο Ζίκο. Ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο τόσο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό όσο και με το υπόλοιπο τιμ του, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να παραδίδει το τιμόνι των Πειραιωτών εκ νέου στους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, με τον πρώτο σε ρόλο πρώτου προπονητή και τον δεύτερο να αποτελεί τον βοηθό του, ενώ επιστρέφει στην ομάδα και ο κ. Καρύδας, ο οποίος θα είναι ο γυμναστής του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη».
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως έντονα είναι τα σενάρια αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο θα περιέλθει το διαζύγιο με τον Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα πάντα με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων», έκανε τα πάντα προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην απόλυσή, με αποτέλεσμα, ο Σωκράτης Κόκκαλης να του δείξει την πόρτα των… δικαστηρίων, προκειμένου να διεκδικήσει την αποζημίωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: