Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

"Στροφή" στο κύπελλο για τον Πανιώνιο


Ο Φερέρα με τη φόρμα του Πανιωνίου Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ανήκει πλέον στοκ παρελθόν για τον Πανιώνιο, ο οποίος στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Ο Εμίλιο Φερέρα έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης-πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αλλωστε όλοι στις τάξεις της ομάδας τονίζουν ότι η διάκριση στο κύπελλο, αλλά και η κατάκτησή του είναι ο μεγάλος φετινός στόχος, προκειμένου να εορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 120 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Στον αγωνιστικό τομέα και ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο, ο Τζαβέλλας δεν θα αγωνιστεί λόγω του προβλήματος στο πόδι του. Ο διεθνής παίκτης έχει διάστρεμμα, το οποίο θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για τον κόσμο: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης (17.00), στη Φυλή, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2009 -2010, κοστίζουν �15 και είναι για την Θύρα 3 (πέταλο) του γηπέδου.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.30

Οδηγίες Πρός το γήπεδο του Θρασύβουλου

Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως τη Φυλή, αλλά όχι και μέχρι το στάδιο. Το Α12, με αφετηρία στην οδό Μάρνη, σταματά επί της Λ.Φυλής (στάση "Αριζόνα"), κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανύσετε τα υπολοιπόμενα 1500 μέτρα ως το στάδιο με τα πόδια".

Από κει και πέρα, το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, είναι αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο οποίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του. Ο Γιάννης Μανιάτης έχει επίσης συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και πλέον θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα 4 ματς θα μείνει εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: