Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Συστάσεις Νιόπλια...


Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο του Παναθηναϊκού Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στο +7 και μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως, ο τεχνικός των «πράσινων» δεν θέλει ούτε να... ακούσει κάτι τέτοιο. Αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας, ήταν να διατηρήσουν το ίδιο πάθος και να λιγοστέψουν τα λάθη τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα.

«Η διαφορά μας στην κορυφή μεγάλωσε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να εφησυχάσουμε. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με πάθος για να αυξήσουμε την διαφορά», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός που έκανε και παρατηρήσεις για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό: «Δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Δεν χρειαζόταν να κάνει ευκαιρία ο Πανθρακικός για να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ και δεν το κάναμε. Δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Όταν μας δίνεται η δυνατότητα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Να είμαστε πιο σοβαροί. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη, όπως στο ματς αυτό», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Στα αμιγώς προπονητικά, ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω της κάκωσης στα πλευρά που τον ταλαιπωρεί. Ρουκάβινα και Μαχλελής γυμνάστηκαν και πάλι μόνοι τους. Απόντες ήταν οι Τζόρβας-Καραγκούνης, μετά από σχετική άδεια.

Την Τρίτη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές καθώς ο Νιόπλιας τους έδωσε ρεπό. Και από την Τετάρτη όλοι ευελπιστούν ότι θα είναι πανέτοιμος και ο Λέτο για να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αρη.

Επίσης, στο «τριφύλλι» περιμένουν και τον τυπικό αποκλεισμό της Μοζαμβίκης από το Κόπα Αφρικα (για να συμβεί αυτό πρέπει να μην νικήσει την Νιγηρία την Τετάρτη) προκειμένου να επιστρέψει ο Σιμάο στην Αθήνα και να συμπεριληφθεί έστω και την τελευταία στιγμή στην αποστολή για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: