Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ: Ανανεώνουν Χαλκιάς, Γκαρσία


Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Έπειτα από χθεσινές συναντήσεις, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Κώστα Χαλκιά και Πάμπλο Γκαρσία, αλλά παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες στην υπόθεση του Βλάνταν Ιβιτς, ενώ ο Λίνο φέρεται να βρίσκεται εν αναμονή κάποιων καλύτερων προτάσεων, από οικονομικής άποψης.

Ο Χαλκιάς είχε τετ-α-τετ με τον Ζήση Βρύζα και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι του πρότειναν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που ήθελε και ο διεθνής τερματοφύλακας. Η οριστική συμφωνία θα επιτευχθεί σύντομα, μετά την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία.

Όσον αφορά τον Γκαρσία, η υπόθεσή του φαίνεται ότι προχωράει θετικά. Ο Ουρουγουανός μεσοαμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ζητά να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, φέρονται να τον προτείνουν νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (σ.σ.: αυτή τη στιγμή φτάνουν τις 600.000 ευρώ). Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος επιθυμεί συμβόλαιο δύο ετών και οι «ασπρόμαυροι» αρχικά μιλούν για ανανέωση ενός έτους. Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση για να συζητήσουν από μηδενική βάση.

Από την πλευρά του, ο Λίνο θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά φέρεται να περιμένει κάποιες καλύτερες οικονομικά προτάσεις από ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ολες οι υποθέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσουν τα συγκεκριμένα θέματα μέχρι τα τέλη Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: