Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μάκης Γκαγκάτσης: «Με κόσμο στις Σέρρες...»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μάκης Γκαγκάτσης και μίλησε για την μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις Σέρρες για τον αγώνα κυπέλλου αλλά και για την μπλε κάρτα του Εντίνιο, τόνισε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά την διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα και διαβεβαίωσε ότι η μετακίνηση των φίλων της ομάδας θα γίνει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα έρθει η μπλε κάρτα του Εντίνιο ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, γεν. διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής.
Αρχικά, η κουβέντα στράφηκε γύρω από τον αγώνα του ΠΑΟΚ στις Σέρρες και στην παρουσία ή όχι των φίλων της ομάδας στον αγώνα, με τον κ. Γκαγκάτση να τονίζει τα εξής :
«Από χθες έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι των Σερρών και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ζήτηση, η κίνηση είναι έντονη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Έχουμε επικοινωνήσει με την ΕΠΟ για το θέμα της μετακίνησης του κόσμου και μας είπαν ότι η μετακίνηση θα γίνει κανονικά, άλλωστε έχει ήδη γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις. Έτσι, από χθες ξεκινήσαμε την διάθεση των 2.300 εισιτηρίων που παραλάβαμε από τα γραφεία και την μπουτίκ της ομάδας, επίσης ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει ότι θα υπάρχουν εισιτήρια και στα εκδοτήρια του γηπέδου των Σερρών, έχει προβλεφτεί ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράζει εισιτήρια για την θύρα 2 αλλά και για τις θύρες 7 και 8 (πέταλο)»
Σε ερώτηση αναφορικά με τα μπλόκα των αγροτών στον Στρυμονικό, που ίσως δυσκολέψουν την μετακίνηση των φίλων της ομάδας, ανέφερε :
«Έχουμε μιλήσει και με στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών σχετικά με τα μπλόκα των αγροτών στον Στρυμονικό, σήμερα ο δρόμος εκεί θα είναι κλειστός αλλά αύριο θα ανοίξει για να περάσουν οι εκδρομείς φίλοι του ΠΑΟΚ. Μας διαβεβαίωσαν ακόμη ότι και αν δεν ανοίξει ο δρόμος στον Στρυμονικό, έχει προβλεφτεί εναλλακτικό δρομολόγιο για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα τους καθυστερήσει κατά 20 λεπτά μόνο. Είναι λοιπόν όλα ΟΚ από την τροχαία και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην μετάβαση του κόσμου για τις Σέρρες»
Μιλώντας για την απόφαση των οργανωμένων φίλων της ομάδας να καταθέσουν μηνύσεις για την απαγόρευση της μετακίνησης τους στην Λειβαδιά, ο κ. Γκαγκάτσης είπε τα εξής :
«Ήταν σίγουρα ένα απαράδεκτο γεγονός και σαφώς μας απασχολεί ως ΠΑΕ. Έχουμε προχωρήσει σε επαφές με τα υπουργεία και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς και θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Όλα αυτά είναι σε βάρος των οπαδών των ομάδων και δεν θεωρούμε σωστό το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων, κάνουμε λοιπόν επαφές, ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ως ΠΑΟΚ έχουμε να πάμε στα Γιάννενα σύντομα καθώς είχαμε δώσει εισιτήρια στον πρώτο γύρο. Ειδικότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα, είχαμε διαβεβαιώσεις από τον κ. Βούγια ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η μετακίνηση στην Λειβαδιά και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρωί όμως που πήγα στα Μάλγαρα, μου είπε η αστυνομία ότι υπάρχει εντολή να μην επιτραπεί να φύγουν τα πούλμαν, τους είπα για την διαβεβαίωση του κ. Βούγια αλλά απάντησαν ότι ο ταξίαρχος στην Λειβαδιά δημιουργεί το πρόβλημα και δεν θέλει να φύγουν τα πούλμαν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα. Θα περιμένουμε και την σημερινή σύσκεψη για να δούμε τελικά τι θα γίνει και θα πράξουμε αναλόγως, πάντως κάθε χρόνο αλλάζει αυτή η απόφαση και πότε επιτρέπονται οι μετακινήσεις και πότε όχι»
Κλείνοντας, ο κ. Γκαγκάτσης ρωτήθηκε για την μπλε κάρτα του Εντίνιο :
«Αυτή την στιγμή δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα από την Μάλαγα και την περιμένουμε, υπάρχει επικοινωνία της ελληνικής ομοσπονδίας με την ισπανική ομοσπονδία και πιέζουν την Μάλαγα να στείλει το confirm, επίσης ο τεχνικός διευθυντής μας, ο κ. Κονσεϊσάο, μιλά με την Μάλαγα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, άλλωστε όλα γίνονται ηλεκτρονικά πλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή θα φτάσει άμεσα η μπλε κάρτα του Εντίνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: