Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ευκαιρία σε οκτώ «νέους» δίνει ο Μαραντόνα


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμπεριέλαβε οκτώ νέα πρόσωπα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής, για τη φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Σαν Χουάν, κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Ο «Ντιεγκίτο» έχει αποδείξει επανειλημμένως πως του αρέσουν οι πειραματισμοί και αρέσκεται στο να δοκιμάζει συνεχώς καινούργιους παίκτες μέχρι να καταλήξει στους «εκλεκτούς» που θα δώσουν το «παρών» στο Μουντιάλ 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Εκεί, όπου στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει και την Εθνική Ελλάδας. Από τον Νοέμβριο του 2008 που ανέλαβε τα «ηνία» της εθνικής ομάδας της χώρας του, ο Μαραντόνα έχει προσκαλέσει περισσότερους από 80 παίκτες για να τους δοκιμάσει. Εν τω μεταξύ, σχεδόν όλοι οι παίκτες που κάλεσε για τον φιλικό αγώνα με τη Κόστα Ρίκα-εκτός από τον Μπολάτι που ανήκει στην Φιορεντίνα- αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Μαραντόνα για τον φιλικό αγώνα με τη Κόστα Ρίκα:

Τερματοφύλακες: Κρίστιαν Καμπεστρίνι (Άρσεναλ Σαραντί), Νέλσον Ιμπάνιες (Γοδόι Κρους)

Αμυντικοί: Κάρλος Ματέου (Ιντεπεντιέντε), Γκιγέρμο Μπουρντίσο (Ροζάριο Σεντράλ), Γκαστόν Ντίας (Βελέζ Σάρσφιλντ), Κλεμέντε Ροντρίγκες (Εστουντιάντες), Λουσιάνο Μονσόν (Μπόκα Τζούνιορς), Ματίας Καρούσο (Αρχεντίνος Τζούνιορς)

Μέσοι: Ένσο Πέρες (Εστουντιάντες), Φεντερίκο Ινσούα (Μπόκα Τζούνιορς), Νίκολας Γκαϊτάν (Μπόκα Τζούνιορς), Μάριο Μπολάτι (Φιορεντίνα), Φράνκο Ρασότι (Βελέζ Σάρσφιλντ), Βάλτερ Ερβίτι (Μπάνφιλντ)

Επιθετικοί: Γκάμπριελ Χάουτσε (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Μάρτιν Παλέρμο (Μπόκα Τζούνιορς), Μάουρο Μποσέλι (Εστουντιάντες), Τζόναθαν Κριστάλδο (Βελέζ Σάρσφιλντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: