Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μπαλλής: «Έργο Κούπερ η αγωνιστική πειθαρχία»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την νίκη επί του ΠΑΣ λέγοντας αρχικά: «Το πέναλτι είναι, όπως και η δεύτερη κίτρινη στον Νάτσο Γκαρσία. Αλλά ο διαιτητής έπαιζε 70-30 υπέρ του ΠΑΣ και μου έκανε εντύπωση αυτό» ενώ για τα επεισόδια τόνισε: «Ήμουν μπροστά σε αυτά που έγιναν. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους φιλάθλων των Ιωαννίνων, μόνο ένας ανεγκέφαλος από αυτούς πήδηξε μέσα στο γήπεδο για να πάρει ένα λάβαρο των δικών μας φιλάθλων. Κάποιοι το προστάτευσαν και ξαφνικά άρχισε η Αστυνομία να χτυπάει τους φιλάθλους του Άρη. Δεν έπρεπε να μπουν μέσα στο γήπεδο μετά, αλλά σίγουρα έπρεπε να προστατεύσουν το λάβαρο τους».
Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι είπε: «Παίζει ο ένας για τον άλλο. Μου άρεσε η συνεργασία του Ναφτί με τον Γκιάρο, όλα τα παιδιά έτρεχαν να μαρκάρουν. Υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία και αυτό είναι έργο Κούπερ. Είναι δείγμα μεγάλης ομάδας, το να μην παίζεις καλά και να κερδίζεις. Μου αρέσει η αγωνιστικότητα της ομάδας, άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού, ενώ βάλανε στο παιχνίδι τους και τις κάθετες πάσες. Αυτόν τον Άρη θέλω να βλέπω, το χάρηκε και ο κόσμος».
Αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναικό πρόσθεσε: «Ο Άρης έχει μάθει να αγωνίζεται δυνατά, θα κατέβει για να κερδίσει το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: