Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

HPAKΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΚΑΡΛΙΝΙΟ.ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΕΣ.





















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Mεταγραφικός οργασμός επικρατεί στους κυανόλευκους αφού μέσα σε μία εβδομάδα ο Ηρακλής έκλεισε τρέις μεταγραφές(με την ενδεχόμενη υπογραφή Καρλίνιο)Μάρα,Φερνάντεζ και κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή μπορεί να κλήσει άλλος ένας.
Η συνεργασία με την Μπενφίκα μπορεί μάλλον να άργησε αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ,αφού στον Ηρακλή προσπαθούνε να αποκτήσουνε με μορφή δανεισμού από τους αϊτούς της Λισαβλωνας τον νεαρό διεθνή σέντερ μπακ με την Εθνική Ελπίδων Πορτογαλίας Μιγκέλ Βίτορ.Το θέμα ίσως ξεκαθαρίσει σήμερα η μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΕΣ
Στην μεταγραφική λίστα των κυανόλευκων σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «OJOGO»έχει ο 22χρονος αριστερός μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας Αντρέ Μάρκες,μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει οτι βρίσκεται και πολύ κοντά στην απόκτηση του με μορφή δανεισμού,αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των¨Πράσινων¨της Λισαβώνας.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΤΕΝΙΣ
Ο Ντένις ο¨Τρομερός¨του Ηρακλή ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους κυανόλευκους και στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε:«Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, ξεκινήσαμε συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα και έγιναν συναντήσεις με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ και η οικογένεια μου απολαμβάνουμε την παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη. Μίλησα την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα με τον Αντώνη Ρέμο και μέσα σε μία ώρα συμφωνήσαμε και τα βρήκαμε για να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο μέχρι το 2012», είπε σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis".

Είπε ακόμη ότι... "φέτος βρισκόμαστε σε μία δύσκολη και επικίνδυνη θέση. Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα τώρα και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, βλέπω ότι θα πάμε ψηλότερα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας που μας στηρίζουν και πάλι από την αρχή της περιόδου. Ο Αντώνης Ρέμος μου είπε ότι θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα στο μέλλον. Αποκτήσαμε έναν τερματοφύλακα που έπαιζε στην Γερμανία, ενώ ήρθε και ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός από την Ρουμανία. Φέτος σίγουρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και στο μέλλον θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: «Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι το θέλουμε αυτό, και μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γίνεται μεγάλη μάχη και πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αλλά ήθελα να μείνω για να δείξω στον κόσμο της ομάδας ότι αγαπάω τον Ηρακλή. Ότι μένω και στα δύσκολα, δεν εγκαταλείπω την ομάδα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή είπε: «Ο κόσμος μας είναι στο πλευρό μας, όπως συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πρέπει να τους δώσουμε χαρά και να κερδίσουμε βαθμούς. Όλοι μαζί θα παλέψουμε. Ομάδα και κόσμος είναι… ένα, όλοι μαζί θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, είπε: «Μόνο με τον Άρη δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά εκτός έδρας, στα υπόλοιπα είχαμε καλύτερη απόδοση. Με τρεις βαθμούς θα ξεπεράσουμε για τα… καλά την Λάρισα και πρέπει να τους κατακτήσουμε ενώ μετά ακολουθούν δύο εντός έδρας. Αν στα τρία επόμενα παιχνίδια πάρουμε επτά βαθμούς θα έχουμε καταφέρει τον στόχο μας».

Κι επειδή είπε ότι με την οικογένειά του απολαμβάνουν τη παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου μαθαίνει ελληνικά, το σχολείο που πηγαίνει είναι το πρωί που έχουμε προπόνηση. Μαθαίνω από αυτή και ελπίζω του χρόνου να ξέρω ελληνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: