Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Άρης Ηρακλής 4-2 !

Ο Αρης έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ναφτί που έκοβε και έραβε στον χώρο του κέντρου, τον Κόκε που σέρβιρε γκολ στους συμπαίκτες του και τους Κάμπορα και Τόνι Κάλβο να πυροβολούν την εστία του Μπαντή, έφτασε εύκολα στη νίκη, η οποία είναι η τρίτη συνεχόμενη για τους κίτρινους μετά από εκείνη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αντίθετα ο Ηρακλής, που μαστίζεται από διοικητικά προβλήματα, αν και έδειξε διάθεση στα πρώτα λεπτά για να πάρει τον αγώνα, εντούτοις δεν κατάφερε να αντιδράσει στην... κιτρινόμαυρη θύελλα και μολονότι ισοφάρισε σχεδόν άμεσα το 1-0, βρέθηκε πριν βγει το ημίχρονο πίσω στο σκορ και στο δεύτερο μέρος κατέρευσε και έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των γηπεδούχων. Ετσι, οι κυανόλευκοι βρίσκονται με την... θηλιά στο λαιμό, αφού με 18 πόντους είναι στο γκρουπ των ομάδων που... φλερτάρουν με την Β` Εθνική.

Αρκετά, όμως με τους ηττημένους. Αλλωστε η βραδιά ανήκε στους νικητές. Ο Αρης με την σφραγίδα του Κούπερ εμφανέστατη όσο ποτέ άλλοτε, έπαιξε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έδειξε εξαιρετικούς αυτοματισμούς, είχε αλληλοκάλυψη στις γραμμές τους και αν εξαιρεθεί το λάθος του Σηφάκη στο γκολ της ισοφάρισης του Επστάιν, όλα θα ήταν ιδανικά για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας κλείσει στα καρέ του τον Αρη, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. Τελικά οι κίτρινοι βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κάμπορα στο 31'. Ο Γηραιός ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επστάιν στο 38', και ολέθριο λάθος του Σηφακη. Οι γηπεδούχοι όμως έψαξαν άμεσα το δεύτερο γκολ, που ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τόνι Κάλβο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο τέταρτο πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ, με τον Κάμπορα στο 54' και τον Τόνι Κάλβο στο 56' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε ήταν στα τελευταία λεπτά με τον Μιλάνο (87') να μειώσει την έκταση της ήττας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: