Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Φεράρα : «Υπερέχει η Μίλαν»

Το ντέρμπι με την Μίλαν είναι η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους για να παραμείνει στη μάχη του Scudetto, αλλά ο Τσίρο Φεράρα τόνισε ότι οι ροσονέρι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Η Γιουβέντους επικράτησε εκτός έδρας της Πάρμα την Τετάρτη αλλά με την απόδοση της δεν εντυπωσίασε. Σε αντίθεση με τους ροσονέρι, που διέλυσαν την Τζένοα με 5-2 και δείχνουν πιο φρέσκοι αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι η Μεγάλη Κυρία δεν έχει ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι τους Νταβίντ Τρεζεγκέ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Μάρτιν Κάσερες, Μόμο Σισόκο, Μάουρο Καμορανέζι, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και Βιτσέντζο Ιακουίντα!

Ετσι, στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Φεράρα έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου. «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε ικανοί, δυνατοί και παράλληλα να περιορίσουμε τις δυνατότητες της Μίλαν. Δε θα χαρακτηρίσω τελικό αυτό το ματς, γιατί όποτε το έχω κάνει το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Είναι μια αναμέτρηση παγκοσμίου επιπέδου, ένα μεγάλο παιχνίδι και όσοι συμμετέχουν σε αυτό δεν μπορούν παρά να είναι χαρούμενοι. Στη βαθμολογία είμαστε ουσιαστικά στην ίδια θέση με τη Μίλαν, αλλά αγωνιστικά αυτοί είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των μπιανκονέρι αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες που υπάρχουν και στο αν αυτές μπορούν να καλυφθούν, όπως επίσης και στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που βλέπει τη φετινή σεζόν να μην πάει καθόλου καλά.

«Στην άμυνα είμαστε εντάξει, αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν μέσο για αυτό το ματς. Σε ό,τι αφορά τον Ντελ Πιέρο, μίλησα μαζί του και ήμασταν ξεκάθαροι και οι δύο. Είναι λογικό να μην είναι χαρούμενος από τη στιγμή που δεν έχιε θέση βασικού αυτή τη στιγμή, αλλά είναι και ήρεμος. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Είναι άψογος επαγγελματίας και αρχηγός της Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: