Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ Νίκες και... θα τους περάσουμε


Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντοτε να παίρνει τις νίκες, όπου και αν αγωνίζεται, τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο έμπειρος μέσος του «δικεφάλου», ζητάει από τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό την πορεία τους στο πρωτάθλημα, μιλάει για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ενώ δείχνει αισιόδοξος ακόμη και για την δεύτερη θέση.
«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, όποιος κι αν αντιμετωπίζουμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αφού ήταν το δεύτερο μετά από τρεις μέρες και μάλιστα εκτός έδρας και σ’ ένα βαρύ γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Σέρβος μέσος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ευτυχώς καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος κάποια στιγμή μας πίεσε ο Λεβαδειακός, αλλά είμαστε έμπειρη ομάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς».
Η συνέχεια, αφορούσε στο τέρμα που σημείωσε, αλλά και στο που μπορεί να φτάσει ο «δικέφαλος»: «Είναι σίγουρα σημαντικό να σκοράρεις, αλλά εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε δύο ομάδες μπροστά μας, θα επιδιώξουμε να τις πιέσουμε και να μειώσουμε τη βαθμολογική διαφορά και γιατί όχι να τους περάσουμε».
Κλείνοντας, ο έμπειρος άσος δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς: «Υπήρχαν κάποια ματς στην αρχή της σεζόν, που σίγουρα δικαιούμασταν παραπάνω βαθμούς. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις νίκες που πήραμε στα τελευταία λεπτά. Όμως πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε 3 με 4 βαθμούς περισσότερους, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Να κρατήσουμε τη σοβαρότητα που έχουμε. Όσο περνάει, θα γίνεται πιο δύσκολο το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: