Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Παραιτήθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ Ηρακλής


Ο Σάββας Κωφίδης Αντιπροσωπεία του ερασιτέχνη Ηρακλή καθώς και ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ, ο Γιώργος Γαλανός, επισκέφτηκαν τους νέους παράγοντες της ΠΑΕ στα γραφεία τους. Μετά από συνάντηση με τους εκπροσώπους του ερασιτέχνη, ο ποινικολόγος Παναγιώτης Ζιάκας και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης Ρέμου, υπέβαλαν την παραίτησή τους.

"Αφού δεν μας θέλουν, δεν υπάρχει λόγος να μένουμε", είπε ο κ. Ζιάκας και αποχώρησαν. Μετά από αυτό, ο Αντώνης Ρέμος οφείλει να συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση, για να συγκροτήσει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Ρέμος παραμένει πρόεδρος και το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση με αντιπροσωπεία του ερασιτέχνη που θα συζητηθεί η συγκρότηση νέας διοίκησης. Η πρόταση του ερασιτέχνη αφορά σε άτομα που θα μπουν σε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με συμμετοχή από ηρακληδείς κι όχι από αγνώστους με το χώρο.

Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε συγκέντρωση παραγόντων στο Κατσάνειο Γυμναστήριο του Ηρακλή, στην οδό Αγίου Δημητρίου. Από εκεί ξεκίνησε ένα κομβόι με τους ηρακληδείς να κατευθύνονται στη Μίκρα, στην περιοχή της Κρήνης, στην Καλαμαριά, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής.

Εκεί συνάντησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και τελικά, στα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν μια αντιπροσωπεία που συνάντησε τα νέα διοικητικά στελέχη. Παρέδωσαν το σχετικό αίτημα για να παραιατηθούν από το δ.σ. της ΠΑΕκαι ήρθαν σε επαφή με τον Αντώνη Ρέμο. Συνεννοήθηκαν να κατηφορίσουν στην Αθήνα και αύριο, το μεσημέρι, θα συζητήσουν για τη σύνθεση ενός νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ Ηρακλής.


Κατέθεσε (;) μύνηση ο Κωφίδης
Μήνυση φέρεται να κατέθεσε ο Σάββας Κωφίδης κατά αγνώστων για βίαιες αντιδράσεις κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια του Ηρακλή, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο προπονητής του Ηρακλή φαίνεται ότι στρέφεται εναντίον του Γουίλι Σαμαβάρι, μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωφίδης καταγγέλει απειλές μέσω τηλεφώνου και η σχετική μήνυση κατατέθηκε στο τμήμα εκβιαστών.

Ωστόσο, ο Σάββας Κωφίδης, μέσω του "Αθλητικού Μετρόπολις" δεν επιβεβαιωσε την είδηση περί της μήνυσης: "Ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο. Γιατί να καταθέσω μήνυση; Για ποιο λόγο;" αναρωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: