Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ζησόπουλος: «Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Ένα-Δύο» με τους Κυριάκο Κύρτσο και Χάρη Γανωτίδη μίλησε ο Γιώργος Ζησόπουλος για το αυριανό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά θα παλέψουμε για τους βαθμούς για να συνεχίσουμε τη μάχη της σωτηρίας. Πέρσι η έδρα ήταν το μεγάλο μας όπλο, φέτος δεν την εκμεταλλευτήκαμε όσο θα έπρεπε, αλλά είχαμε και δύσκολους αντιπάλους» είπε αρχικά ο χαφ των Βοιωτών, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων του Δικεφάλου στο αυριανό ματς: «Αύριο με τον κόσμο που θα έχει ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι σαν έδρα μας. Εμείς οι παλαιότεροι στην ομάδα το συνηθίσαμε αυτό, οι καινούριοι όχι. Ο κόσμος είναι μια επένδυση και ο πρόεδρός μας αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ».
Σχολιάζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Έλληνας μέσος επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα, είναι ομάδα του Σάντος, που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει. Πάνω απ’ όλα είναι σοβαρός».
Όσο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου της Λιβαδειάς, ανέφερε: «Το γήπεδό μας ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση, ελπίζουμε να μη βρέξει».
Τέλος, για το δικό του πέρασμα από την Τούμπα, ο Γιώργος Ζησόπουλος τόνισε: «Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα η κατάσταση δεν ήταν καλή, είχε παρθεί απόφαση να φύγω, έτσι ήρθα στο Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είχα ζήσει πολύ σημαντικές στιγμές με την πορεία που βγήκαμε τρίτοι στο πρωτάθλημα και παίξαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: