Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Προς… Ισπανία καλοβλέπει ο Κούπερ

Προς… Ισπανία καλοβλέπει ο Κούπερ

Δύο μεταγραφές είχε ζητήσει και είχε προαναγγείλει ο καθ΄ ύλην αρμόδιος(Έκτορ Κούπερ) και δύο έγιναν.
Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το κεφάλαιο που τιτλοφορείται «ενίσχυση του Άρη», έχει κλείσει, ούτε φυσικά ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις. Όλες οι ενδείξεις αναφέρουν ότι το καλό θα τριτώσει και μάλιστα σύντομα.
Και κάτι ακόμη.
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, στον ιστορικό σύλλογο υπάρχει εδώ και μερικούς μήνες συγκεκριμένο πρόγραμμα, τηρείται οργανωμένο σχέδιο και οι ενέργειες που γίνονται είναι -αν όχι όλες οι περισσότερες- εμποτισμένες από υπέρμετρη επαγγελματικότητα και άδολη αγάπη για την ομάδα.
Το αν θα πετύχουν οι κινήσεις- μεταγραφές, που κάνουν στην Αλκμήνης είναι μια άλλη υπόθεση, άλλωστε , το ρίσκο ήταν ,είναι και θα είναι μεγάλο σε τέτοιου είδους «μεταγγίσεις» ,ειδικότερα στη μέση της σαιζόν(Ιανουάριος).
Το παράδειγμα με τις περιπτώσεις Αμπρέου και Γκρασιάν (που όταν ήρθαν προκάλεσαν μεγάλο θόρυβο με τα ηχηρά τους ονόματα αλλά τώρα φεύγουν σχεδόν ως αποτυχημένοι) πρέπει να λειτουργήσει ως ασφαλιστική δικλείδα και ως ένα απτό παράδειγμα ότι ο λαός του Άρη δεν πρέπει να ξεσπάσει σε θριαμβολογίες, ξέφρενους διθυράμβους και ανεξέλεγκτους πανηγυρισμούς. Ο καθρέφτης όλων των ποδοσφαιριστών παραμένει φυσικά το γήπεδο και καθοριστικό κριτήριο για την ομάδα μόνο τα αποτελέσματα.

Πάει για το μπαμ από Ισπανία

Τα εικοσιτετράωρα που έρχονται -κατά δήλωση των υπευθύνων της ΠΑΕ με τελευταίο εκφραστή το γενικό διευθυντή της κ. Ελευθερούδη- είναι και τα πλέον καθοριστικά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές ανησυχίες των «κιτρίνων».
Τα ονόματα που βγήκαν προς τα έξω δεν ήταν και λίγα, άλλωστε , οι περισσότερες προσεγγίσεις βασίζονται σε πληροφορίες , βολιδοσκοπήσεις, ευσεβείς πόθους αλλά και παιχνίδια των μάναντζερ που είναι σχεδόν ακατόρθωτο να διασταυρωθούν.
Ακούστηκαν δύο σέντερ μπακ από τη Βαλένθια(που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα φετινά ματς αλλά είναι πανάκριβα), βγήκε το όνομα του Ντανιέλ Ρίντερ της Γουίγκαν, καθώς και αρκετές ακόμη περιπτώσεις.
Αυτό που μετράει και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση είναι ότι ο Άρης «πηγαίνει φουλ» για κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώνει στην Ιβηρική χερσόνησο.
Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τρεις σέντερ μπακ, μεταξύ των οποίων ο επιρρεπής στις κάρτες αλλά σταθερότατος Νασούτι, ο σοβαρός αλλά καταπονημένος λόγω τραυματισμών και ηλικίας Γκιάρο και ο έμπειρος Θέμης Κουλουχέρης(ο Ρομπέρζ θεωρείται πλέον ξένο σώμα), απαιτείται άμεση ενίσχυση για να βγεί και να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς προβλήματα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: