Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-Πάει να κάνει το μπαμ με Νούνο Γκόμεζ?


Ο Νούνο Γκόμεζ πανηγυρίζει Μία εξαιρετική περίπτωση κοιτάζει ο ΠΑΟΚ. Στο δικέφαλο έγινε λόγος για τον πολύ... Νούνο Γκόμεζ, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Από τους υπευθύνους της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμη και να αποκτηθεί ως δανεικός από την Μπενφίκα, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Για τον ίδιο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται δύο ομάδες από τν Αγγλία. Η Γουέστ Χαμ και η Μπόλτον φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή μέσω της Μπενφίκα και ενδιαφέρονται το ίδιο πολύ για να τον αποκτήσουν.
Ο 33χρονος Γκόμεζ, με θητεία στην Μποαβίστα και τη Φιορεντίνα, είναι αρχηγός στην εθνική Πορτογαλίας και είχε μπει παλιότερα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Υποτίθεται ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπενφίκα, μέχρι το τέλος της περιόδου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ποιο ακριβώς είναι το καθεστώς της συνεργασίας του με την πορτογαλική ομάδα.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η κρούση στον Γκόμεζ στηρίζεται στην επαφή του ΠΑΟΚ με τους Πορτογάλους, ένεκα της συμμετοχής του Κονσεϊσάο, ως τεχνικός διευθυντής και του Σάντος, ως προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: