Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωσε Μπούκα η Skoda Ξάνθη


Η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουγκουρέλ Μπούκα Παίκτης της Skoda Ξάνθης και επίσημα είναι από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Μουγκουρέλ Μπούκα. Ο Ρουμάνος, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μουγκουρέλ Μπούκα με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Skoda Ξάνθη. Είχα καιρό επαφές με το σύλλογο και σε αυτό το διάστημα διέκρινα την πίστη του συλλόγου στο πρόσωπο μου, πράγμα που με βοήθησε να πάρω την απόφαση να φύγω πρώτη φορά από την πατρίδα μου.

Τις λίγες ώρες που βρίσκομαι στην Skoda Ξάνθη διαπιστώνω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια να βρεθεί σε υψηλότερη θέση και θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ σε αυτό.

Είμαι σε καλή κατάσταση, γυμνάζομαι καθημερινά αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα είμαι στην διάθεση του προπονητή".

Ο 32χρονος παίκτης αγωνίζονταν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, όμως το συμβόλαιό του έληξε χωρίς να ανανεωθεί. Πλέον είναι ελεύθερος για να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η Σκόντα Ξάνθη.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Ματζουράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Μπούκα, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Ζιέντσουκ, ο οποίος και αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Οντάι ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, αλλά και ο Στίβαρ, ο οποίος με άδεια της ομάδας είναι στην Τουρκία για να δοκιμαστεί σε σύλλογο της Αττάλειας.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Πόι, Βάλλας, Μπέρτος, Στρμπα, Ελινγκτον, Ιβάν, Ριζογιάννης, Παπαδημητρίου, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Σουάνης, Μάνταλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: