Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

"Οργή" για Δαλούκα στην Νέα Σμύρνη


Ο Δαλούκας ανάμεσα σε Χαλκιά και Μανιάτη Η επόμενη μέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, βρήκε άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου να είναι οργισμένοι μετά την απόφαση του διαιτητή Δαλούκα να μην καταλογίσει πέναλτι στην φάση όπου ο Γκαρσία βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Ανακοίνωση πάντως δεν αναμένεται από την ΠΑΕ.

Πάντως στις τάξεις των "κυανέρυθρων" επικράτησε και η αυτοκριτική, καθώς όλοι αναγνώρισαν ότι η ομάδα δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Εμίλιο Φερέρα αποφάσισε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του ο Μάριος Νικολάου, ενώ στο επόμενο, αυτό με τον Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη, δεν θα παίξουν οι Ριέρα, Καστελιόνε.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Σίτο Ριέρα ο οποίος είχε ψηφισθεί από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ως ο MVP του αγώνα Πανιώνιος � Καβάλα, που είχε διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη στις 20.10.2009 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η βράβευση έγινε στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου "Απήλιον" και το βραβείο "PEPSI MAX MAN OF THE MATCH" παρέδωσε στον Σίτο Ριέρα ο Τιμ Μάνατζερ του Πανιωνίου κ. Ακης Μάντζιος Πηγη Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: