Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Πρέπει να τον χρυσώσει για να... απαλλαχθεί


Νίκη με θέαμα ζήτησε ο Ζίκο Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση να "τελειώσουν" τον Ζίκο, όμως υπάρχουν δύο παράμετροι που προς το παρόν δεν ανάβουν το... πράσινο φως για να έχει ο Βραζιλιάνος την τύχη του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρώτος είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο δεύτερος, η αποζημίωση.

Παίρνοντας τα πράγματα... ανάποδα, ο Ζίκο για να πει το "ναι" και να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, θα πρέπει να πάρει μία παχυλή αποζημίωση (δεν αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο της απόλυσης). Λογικά θα απαιτήσει να πληρωθεί το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν, το μπόνους της πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και να πληρωθούν τα συμβόλαιο του άμεσου συνεργάτη του (και αδερφού του) και του γυμναστή. Το άθροισμα των προαναφερόμενων ανέρχεται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Στον Πειραιά οι άνθρωποι που τρέχουν τις εξελίξεις και συγκεκριμένα οι κ. κ. Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης, δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που τους έδωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με τον Αρη και την ΑΕΚ, αλλά και τις υποθέσεις Στολτίδη, Ντουντού κ.λ.π., ωστόσο περιμένουν την απόφαση που θα πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είναι στην Αμερική.

Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" θεωρεί ότι το διάστημα που δόθηκε στον Ζίκο ήταν αρκετό για να δείξει το έργο του, όμως ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Επίσης πιστεύει ότι χρειάζεται ένα άμεσο "σοκ" για να μη... χαριστεί το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό.

Η κατάκτηση του τίτλου είναι επιτακτική ανάγκη και όχι μόνο για να έρθει το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 14 χρόνια, αλλά για τα χρήματα που θα μπούνε στα ταμεία από τη δεδομένη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Φαβορί για να... διαδεχθεί τον Ζίκο σε περίπτωση που το "διαζύγιο" επισημοποιηθεί, είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει με 2-1..

Δεν υπάρχουν σχόλια: