Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Θετικός ο Ματεράτσι...


Ο Μάρκο Ματεράτσι... Η υπόθεση του Ματεράτσι φαίνεται ότι δεν... κλείνει για τον Παναθηναϊκό! Τη στιγμή που οι «πράσινοι» φαινόταν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα, το ραντεβού που είχε ο Ιταλός σούπερ σταρ με τον Κώστα Αντωνίου στο Μιλάνο, αλλάζει τα δεδομένα!

Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο 36χρονος στόπερ πήγε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ιταλικής πόλης, μαζί με τον εκπρόσωπό του. Εκεί, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πράσινων». Αυτό που βγαίνει είναι πως μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα!

’λλωστε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει ήδη μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη και έχει την καλύτερη άποψη για τον Παναθηναϊκό.
Το αρνητικό είναι πως η πρόταση που του έκανε το «τριφύλλι», είναι μικρότερη από τα χρήματα που ήδη παίρνει ο παίκτης από την Ίντερ. Ετησίως οι απολαβές του φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του δώσει.

Παρ� όλα αυτά η πρόταση που του έγινε είναι για συμβόλαιο 6 μηνών+1 χρόνο. Σαφώς το να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, ξεκάθαρα οι ελπίδες του Παναθηναϊκού αναπτερώθηκαν και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τις προσεχείς μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: