Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Περί Σαλπιγγίδη ο λόγος...


Ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Από τον Σαλπιγγίδη μέχρι τον. τίτλο. Αυτόν που προσπαθούν να φέρουν στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης και οι συν αυτώ με τη βοήθεια του Σάντος που έπλεξε το εγκώμιο του διεθνή επιθετικού και ουσιαστικά έστειλε μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν και τον αποδοκιμάζουν. Υπήρχαν αρκετοί που αποδοκίμασαν τον Σαλπιγγίδη, στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο και ενώ υπάρχει πάντα η φημολογία περί της απόκτησής του από το καλοκαίρι, βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα από την πλειοψηφία των οπαδών του δικεφάλου που φαίνεται να συνηγορούν στην επάνοδό του στην Τούμπα.

Η ουσία είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη λογική και πραγματικά βάση για την επάνοδο του Σαλπιγγίδη, που πέρα από τη φημολογούμενη επαφή του με τον ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε πολλά περισσότερα που να συνθέτουν σκηνικό συνεργασίας, από το καλοκαίρι, όταν θα ολοκληρωθεί η θητεία του στον ΠΑΟ.

Ο Σαλπιγγίδης εξακολουθεί να είναι ΠΑΟΚτσής, όπως άλλωστε δηλώνει απερίφραστα και το αν τελικά τον πιέζει το οικογενειακό του περιβάλλον να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ή τον πιέζουν οι συμπολίτες του στη Νεάπολη (Θεσσαλονίκης), τη συνοικία όπου μεγάλωσε, είναι πληροφορίες χωρίς σημαντική αξία.

Ο επαγγελματίας Σαλπιγγίδης οφείλει, απέναντι στον εαυτό του, να κοιτάξει το συμφέρον του και να αποφασίσει αναλόγως. Ενδεχομένως μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, όπως αναφέρουν οι πρόσφατες προβλέψεις.

Όσο για πρόταση και οποιαδήποτε πίεση από την πλευρά του ΠΑΟ, είναι κι αυτό θέμα του ίδιου που θα εξετάσει ενδελεχώς τις προοπτικές ανανέωσης με τους «πράσινους».

Πάντως, μέχρι σήμερα, δεν φαίνεται να υπάρχει σημεία επαφής των δύο πλευρών κι αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που φουντώνουν τα σενάρια επανόδου του στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι τελευταίο: Ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σαλπιγγίδη θα πρέπει να κάνει μια ακόμη υπέρβαση καταθέτοντας πρόταση που θα είναι ανταγωνιστική έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να είναι πρόταση- ρεκόρ για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ.Πηγη Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: