Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Νέος αρχηγός στη ManUtd ο Ρούνι

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/rooney_2010_1_8_8_39_56_b.jpgMετά από 18 χρόνια επαγγελματικής καριέρας την οποία πέρασε ολόκληρη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκάρι Νέβιλ ετοιμάζεται να κρεμάσει στο τέλος της σεζόν τα παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών, και στο "Ολντ Τράφορντ" έχουν αρχίσει ήδη να σκέπτονται τον άνθρωπο που θα παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Γουέιν Ρούνι, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει την Παρασκευή (8/1) πως ο Άλεξ Φέργκιουσον τον προορίζει για αυτή τη θέση, βλέποντας τις ηγετικές ικανότητές του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εμπνέει τους συμπαίκτες του εντός αγωνιστικού χώρου.

"Ο Γουέιν είναι αποφασιστικός, πεινασμένος και έχει θέληση να πετυχαίνει. Προσπαθεί συνέχεια, ανεξάρτητα από το πως παίζει η ομάδα. Αυτές είναι υπέροχες αρετές για έναν αρχηγό", είχε δηλώσει παλαιότερα για τον Ρούνι ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος Άγγλος επιθετικός διανύει φέτος την έκτη σεζόν του στους "κόκκινους διαβόλους", έχοντας μέχρι στιγμής 112 τέρματα σε 261 εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: