Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Παπάζογλου: "Ένας τίτλος..."


Ο Παπάζογλου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Ο Θανάσης Παπάζογλου, ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει πιστεύω, μπήκε δυνατά στον αγώνα, κέρδισε πέναλτι νωρίς αλλά δεν μας επηρέασε ότι χάθηκε και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό. Λίγο αργότερα πετύχαμε γκολ και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, μπορέσαμε και αφοπλίσαμε τα ατού του Πανιωνίου, ελέγξαμε το παιχνίδι και όλα ήταν εύκολα για μας μετά. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν φανταστική για άλλη μια φορά και αυτό σίγουρα μας βοηθά στον αγωνιστικό χώρο. Χθες όλοι οι παίκτες είχαμε μεγάλη όρεξη, πήραμε τελικά τους 3 βαθμούς γιατί ήμασταν καλύτεροι και ήταν δίκαιη η νίκη μας».

Στην παρατήρηση ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε πολλές φορές στην αντεπίθεση αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί σωστά αυτό, ο νεαρός επιθετικός σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι ιδιαίτερα, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι πιστεύω γνωστό σε όλους. Όταν βρούμε χώρους προσπαθούμε να βγούμε σωστά στην αντεπίθεση, χθες είναι αλήθεια ότι δεν μας βγήκαν αλλά ίσως βγουν στο επόμενο παιχνίδι»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα βλέπουμε την βαθμολογία αλλά αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα χωριστά, αυτό είναι το καλύτερο. Αυτή την στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αγώνα στην Λεβαδειά, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να πλησιάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην κορυφή. Το σημαντικό όμως είναι να κερδίσουμε στην Λεβαδειά και αν υπάρξουν απώλειες από τους υπόλοιπους ακόμη καλύτερα για μας».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας και ειδικότερα πότε θα θεωρήσει πετυχημένη την φετινή σεζόν, ο ταλαντούχος φορ τόνισε: «Νομίζω ότι επιτυχημένη η χρονιά θα είναι αν πάρουμε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην συνέχεια και φυσικά να πάρουμε το κύπελλο Ελλάδας, αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι για φέτος»

Για τους κρίσιμους αγώνες που έχει μποροστά του ο ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο είπε τα εξής: «Σίγουρα είναι σημαντικός μήνας ο Ιανουάριος, έχουμε πολλούς κρίσιμους αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο μπροστά μας αλλά δεν νομίζω ότι ο μήνας αυτός θα είναι καθοριστικός για την συνέχεια του ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει και να φτάσει στους στόχους της»

Τέλος, για την δική του απόδοση ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως στην αρχή της σεζόν ήμουν κάπως μουδιασμένος, προερχόμουν άλλωστε μια περίοδο αγωνιστικής απραξίας. Στην συνέχεια είχαμε κάποιους τραυματισμούς στην ομάδα και πήρα αρκετά λεπτά συμμετοχής, πιστεύω πως είμαι σε ανοδική πορεία, δεν έχω φτάσει βέβαια ακόμη στο σημείο που θέλω αλλά προσπαθώ. Στην αρχή αγχωνόμουν και για το γκολ, θέλω να σκοράρω αλλά τώρα δεν το αφήνω να με επηρεάζει, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, φυσικά όμως ένα γκολ θα με βοηθήσει ουσιαστικά να παρουσιάσω μια καλύτερη εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: