Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

2-2 O Oλυμπιακος με τον Π.Α.Σ


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, επισήμανε πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ωστόσο κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δεν έμεινε ικανοποιημένοςΑρχικά τόνισε πως «θεωρώ ότι κάναμε στην μεγάλη διάρκεια του ματς ένα καλό παιχνίδι με πάρα πολλές ευκαιρίες Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάναμε ωραίους συνδυασμούς και βγάλαμε πάρα πολλές ευκαιρίες.

Είμαστε άτυχοι με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Στο Β’ μέρος χάσαμε την ηρεμία μας για 15 με 20 λεπτά. Δεν είχαμε ηρεμία και υπομονή. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος και βγάλανε ευκαιρίες. Η άμυνά μας είχε πρόβλημα με την κόντρα επίθεση αλλά αυτό συνέβαινε επειδή πιέζαμε για να βάλουμε και άλλο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα».

Για τις ευκαιρίες είπε:

Σίγουρα μπήκαμε λίγο νευρικοί στο Β’ μέρος. Στο Α’ ημίχρονο λειτουργήσαμε πιο καλά από τα πλάγια. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο πολλά πράγματα.


Στο Α’ μέρος βγάζαμε πιο πολλούς παίκτες από τα πλάγια. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως πρέπει να ηρεμήσουμε και να μην αφήνουμε οποιαδήποτε απόφαση του διαιτητή να μας επηρεάζει. Εκεί χάσαμε ένα τέταρτο ή είκοσι λεπτά.

Για το πώς είναι από εδώ και πέρα τα πράγματα ενόψει Μπορντό:

Και εγώ και τα παιδιά πρέπει να δούμε την δύναμή μας. Πρώτος εγώ δεν θέλω να σκύψω το κεφάλι και δεν θα το κάνω.

Θα συνεχίσω μέσα από την προπόνηση να δουλεύω όπως ξέρω. Θέλουμε μέσα από αυτό να βγάλουμε κάποια θετικά πράγματα. Και στο Β’ μέρος με τον Ηρακλή αλλά και σήμερα είχαμε καλή κυκλοφορία και βγάζαμε ωραίες φάσεις.

Όταν σου λείπει το αποτέλεσμα κρίνεις από αυτό. Έτσι είναι. Και εγώ πρώτος λέω πως πρέπει να συνεχίσουμε. Έτσι θα προσπαθήσω να το περάσω και στα παιδιά. Ήμασταν άτυχοι και με τον Ηρακλή, όπως ήμασταν άτυχοι και σήμερα.

Για τον Όσκαρ:

Ο Όσκαρ έχει πρόβλημα στο γόνατο. Έκανε τρεις με τέσσερις προπονήσεις και προχθές ένιωσε ενοχλήσεις. Θεωρώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο κέντρο, διότι έχει καλή αντίληψη. Στην συνέχεια θα του δοθούν ευκαιρίες.

Για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες, όπως ο Γ. Παπαδόπουλος και εάν πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο πολύ:

Είναι στο μυαλό μου. Ο Γιάννης για έξι μήνες ήταν ξεχασμένος. Εγώ πρώτος σας είπα ότι δούλεψε καλά 1 με 1,5 μήνα. Πηγαίνοντας στον αγώνα με την Εθνική και παίζοντας και μ’ εμάς αποδείχθηκε πως δουλεύει πολύ καλά και θα του δοθούν ευκαιρίες.

Για τον ΠΑΣ και το πώς τον είδε:

Δεν χρειάζεται να το πω αυτό. Ήταν αυτό που περίμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: