Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

«Δεν με ενόχλησαν από Ολυμπιακό»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/798f88cc00e0c60501156518a87c2e1e_L.jpg?1268418049?1268418049?1268418049Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σούπερ και έκανε ζημιά στους «πράσινους». Ωστόσο ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς ακόμα δεν λέει μεγάλα λόγια. Ο διεθνής Σέρβος μίλησε στο gazzetta.gr για όλα τονίζοντας πως ουδέποτε δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό. - Η Σταντάρ έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, και συ το καλύτερό σου φετινό παιχνίδι
«Ναι, μπορώ να πω πως έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντί μας. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δυο φορές τη Ρόμα και μάλιστα σκόραρε και στην Ιταλία τρία γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου να βρεθεί στα προημιτελικά, είναι μια μεγάλη στιγμή για μας».

- Τι πιστεύεις πως έφταιξε και ο Παναθηναϊκός υπέστη στην έδρα του μια τέτοια ήττα. Τα λάθη στην άμυνα;
«Εγώ θα έλεγα πως ρόλο έπαιξε το παιχνίδι που κάναμε, ήταν φανταστικό, το καλύτερό μας παιχνίδι. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το ματς και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει πολλά. Σε ένα παιχνίδι παίζει ρόλο και η τύχη. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το ματς...».

- Πιστεύεις πως βρίσκεστε ήδη στα προημιτελικά;
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Από την επόμενη εβδομάδα θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ματς. Θέλω πολύ να παίξουμε στην επόμενη φάση, αλλά να μην βρεθούμε απέναντι στη Λίβερπουλ...Επαναλαμβάνω πάντως πως ακόμα και μετά το 3-1 πρέπει να είμαστε αρκετά σοβαροί»


«Αν επικοινωνούσαν θα το σκεφτόμουν»



- Κάποιοι περίμεναν να βγάλεις φανέλα του Ολυμπιακού μετά την επίτευξη του γκολ

«Κανείς δεν μου έδωσε φανέλα, οποτέ...».

- Αν σου έδιναν φανέλα θα την φορούσες;
«Χθες αγωνιζόμουν με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης...».

- Φήμες ανέφεραν πως δέχθηκες τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό, για να διαπιστωθεί αν έχεις κλείσει οριστικά στη Λίβερπουλ
«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μου τηλεφώνησε κανείς».

- Είναι σίγουρο πια πως θα αγωνίζεσαι από τη νέα περίοδο στη Λίβερπουλ;
«Ναι, έχω υπογράψει συμβόλαιο και τη Δευτέρα θα είμαι στην Αγγλία για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Είναι ότι καλύτερο για μένα να παίξω σε μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ».

- Αυτό σίγουρα στεναχώρησε τους φίλους του Ολυμπιακού
«Με περίμεναν;».

- Σε θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
«Αυτό είναι πολύ καλό, όταν οι οπαδοί μιας ομάδας και ειδικά του Ολυμπιακού με αγαπούν τόσο. Και 'γω πάντως τους έχω μέσα στην καρδιά μου, είναι εξαιρετικοί. Όλοι οι Έλληνες είναι... κορυφή! Αλλά... υπέγραψα στη Λίβερπουλ».

- Πολλά ακούστηκαν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για σένα. Τι πραγματικά ισχύει;
«Δέχθηκα προτάσεις από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά μιλάω ειλικρινά και σου λέω πως από τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μου τηλεφώνησαν για να μου πουν πως ενδιαφέρονται για μένα. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, αλλά με εμένα δεν υπήρξε επικοινωνία. Έχω ακούσει πολλά, αλλά λέω την αλήθεια, δεν υπήρξε ποτέ επίσημο ενδιαφέρον για να μου πουν κάτι».

- Αν το είχαν κάνει τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά;
«Αν υπήρχε επικοινωνία πριν η Λίβερπουλ μου κάνει την πρόταση, αλήθεια θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Είναι μεγάλο κλαμπ, έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα και τους φιλάθλους και σίγουρα θα μελετούσα το ενδιαφέρον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: