Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Στο επίκεντρο ο προπονητής

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/dcd71a5c59c8c04a320e61a38549b772_L.jpg?1268421364?1268421364?1268421364

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Αλεξάνδρας βρέθηκε χθες ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης. Ο κ. Κόκκαλης είχε επαφή με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Στην συνάντηση έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε και το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε και το τι μπορεί να γίνει με τον Ισπανό προπονητή, με τον κ. Κόκκαλη να εμφανίζεται πιο θετικός και πιο διαλλακτικός σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν πάντως φαίνεται πως υπάρχει ακόμη... δρόμος για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον πάγκο της ομάδας. Φυσικά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις κυρίως από το εξωτερικό, όπως έχει γράψει προ ημερών το gazzetta.gr. Άλλα δύο ονόματα που έχουν διαρρεύσει για τον Ολυμπιακό είναι αυτά των Φατίχ Τερίμ και Λάζλο Μπόλονι. Περαιτέρω εξελίξεις αναμένονται μες στην επόμενη εβδομάδα. Πάντως ο κ. Χρυσικόπουλος μετέβη -σύμφωνα με πληροφορίες- σήμερα στην Γαλλία με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν...

Μάτια σε Μανγκαλά

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την μεταγραφική του προσοχή στον Γάλλο μέσο Ελιακίμ Μανγκαλά, που αγωνίζεται στην Σταντάρ Λιέγης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πρόκειται ν' ασχοληθούν σοβαρά με αυτήν την περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: