Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Εκθεση της Λίβερπουλ στο Ολυμπιακό Μουσείο


Το σήμα της Λίβερπουλ Παρουσία περίπου 500 φίλων του ποδοσφαίρου και της ιστορικής ομάδας Λίβερπουλ, έγιναν την Παρασκευή το βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης ενθυμημάτων του κορυφαίου ποδοσφαιρικού κλαμπ στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το Λίβερπουλ ήρθε ειδικά για την εκδήλωση ο υπεύθυνος του Μουσείου Στηβ Νταν, ο οποίος έφερε και το κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης, που είχε κατακτήσει η Λίβερπουλ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου Φίλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης Μιχάλη Φωτιαδη, που μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που διοργανώνεται αυτή η έκθεση. Πριν 15 χρόνια, όταν μια παρέα κάναμε τον Σύνδεσμο, δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Και όμως σήμερα διοργανώνουμε μια τέτοια έκθεση, και μάλιστα με το κύπελλο πρωταθλητριών που κατέκτησε η ομάδα στην Πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στηβ Νταν, αλλά και το Ολυμπιακό Μουσείο. Όλα τα εκθέματα είναι από μέλη του συνδέσμου. Σας ευχαριστώ όλους».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Στέλιος Αγγελούδης, πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου, που συνεχάρη τους διοργανωτές, ενώ ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκθέσεις με τις ομάδες της πόλης μας, αλλά και ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα ο πρόεδρος του μουσείου κάλεσε δίπλα του τους βετεράνους ποδοσφαιριστές που ήταν στην αίθουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης, Κώστας Αιδίνιου, Κυριάκος Φυτίλης, αλλά και ο Νικος Σαργκάνης ήρθε από την Αθήνα. Όλοι τους απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Το παρών έδωσαν επίσης η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, καθώς και οι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Θωμάς Ρομπόλουλος. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές πάντως αποκάλυψαν και τις συμπάθειες τους. Ο Γιώργος Κούδας δήλωσε φίλος της Μάντσεστερ, ενώ ο Ντίνος Κούης και ο Κώστας Αιδίνιου οπαδοί της Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: