Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Σύνθημα νίκης από Βιεϊρίνια!


Προσγειωμένος εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε συνδρομητικό κανάλι ο Αντρές Βιεϊρίνια, ο οποίος πάντως τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για τη νίκη.Ο νεαρός Πορτογάλος άσος του «δικέφαλου» του Βορρά, μίλησε στο Novasports για το ντέρμπι της Κυριακής και φάνηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει και αυτό το ματς όπως όλα τα άλλα παιχνίδια.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, η οποία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη από τη στιγμή που δεν θα είναι στο γήπεδο οι δικοί μας οπαδοί. Σεβόμαστε τον Αρη, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο και από αυτό το παιχνίδι. Εμείς θα παραταχθούμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, για να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ το ματς με τον Άρη. «Ακολουθούμε συγκεκριμένη φιλοσοφία και στυλ από την αρχή της χρονιάς κι αυτό είναι κάτι που έχει αποτέλεσμα, γιατί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή».

Για να συμπληρώσει: «Και για αυτόν το λόγο δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να παραμείνουμε ο εαυτός μας και σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι τεράστιο λάθος να εγκαταλείψουμε όλα όσα κάναμε μέχρι τώρα, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια και να ακολουθήσουμε διαφορετική οδό από αυτήν που ακολουθούσαμε μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: