Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Αρης-Μια και σήμερα…

Μια και σήμερα…

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής σχεδόν έφθασε. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας, Έκτορ Κούπερ και ποδοσφαιριστές δηλώνουν έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Ο 55χρονος τεχνικός, όπως τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την όρεξη, την διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες. Οι παραπάνω, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και κάτι ανάλογο σκοπεύουν να κάνουν και στον αγωνιστικό χώρο.
Από εκεί και πέρα σήμερα το πρωί, οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Ρύσιου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα καταλύσει το απόγευμα στο ξενοδοχείο του συλλόγου.

«Παίζουν» δύο θέσεις

Πάνω-κάτω η ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι είναι η γνωστή. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για συγκεκριμένες θέσεις. Και για την ακρίβεια δύο στον αριθμό. Σε αυτή του αριστερού χαφ, προστέθηκε και αυτή του αριστερού μπακ, μετά τις δοκιμές του Κούπερ στο δίτερμα της Πέμπτης. Ο Αργεντινός, εκτός από τον Αρανό δοκίμασε και τον Βανγκέλι, ο οποίος είναι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστής και πιθανόν να ταιριάζει καλύτερα στο μαρκάρισμα του Βιερίνια. Όσον αφορά τον αριστερό χαφ τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ο 55χρονος τεχνικός έχει κατασταλάξει ποιον από τους Μεριέμ, Αντού και Χαβίτο(αν ξεκινήσει ο Ισπανός, τότε θα παίξει δεξιά και ο Κάλβο αριστερά) θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, δίχως όμως να έχει κάνει γνωστή την απόφαση του στους παίκτες του(θα το κάνει σήμερα στη τελευταία προπόνηση). Σχετικά τώρα με τους υπόλοιπους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο, Ναφτί, Πρίττας, Κάλβο, Κόκε και Κάμπορα θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ να σημειωθεί ότι ο Έκτορ Κούπερ δοκίμασε στα χαφ και τον Γκαρσία, ο οποίος όμως έχει λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Ευχάριστος «πονοκέφαλος»

Η κατάρτιση της αποστολής δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, παρά μόνο του Φερνάντες, σαφώς και είναι ευχάριστο για τον ίδιο, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Παράλληλα όμως, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποκλείσει κάποιους παίκτες, οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: