Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ανύψωση ηθικού και παρατηρήσεις


Ο Νίκος Νιόπλιας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Σταντάρ, δεν ήταν ευχάριστη. Κι αυτό επειδή κανείς στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν αισθανόταν καλά μετά τα όσα έγιναν με τους Βέλγους. Ο Νίκος Νιόπλιας θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους.

«Δεχτήκαμε χαζά γκολ. Ουσιαστικά τους δώσαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Τώρα δεν στεκόμαστε άλλο εδώ. Έχουμε το δύσκολο ματς στην Τρίπολη για τον μεγάλο μας στόχο και δεν πρέπει να χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων».

Από εκεί και πέρα, δεν παρέλειψε να κάνει παρατηρήσεις στον Σεμπάστιαν Λέτο κυρίως για το γεγονός ότι διαρκώς διαμαρτυρόταν στους συμπαίκτες του όσο αγωνίστηκε. «Δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι έτσι επειδή εκνευρίζεις όλη την ομάδα», ήταν τα λόγια του Νιόπλια, με τον Αργεντινό να απαντά πως «μου βγαίνει το πάθος και η θέληση να βοηθήσω την ομάδα γι' αυτό αντιδρώ έτσι».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε εξηγήσεις από τον Δάρλα για το γεγονός ότι δεν έπεσε κάτω αφού είχε τραυματιστεί και συνέχισε να παίζει, με τον αριστεροπόδαρο μπακ να απαντά ότι δεν κατάλαβε την εντολή από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο της προπόνησης έχει να κάνει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το ματς στην Τρίπολη.

Για παν ενδεχόμενο...
Το να πάρουν οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αρκαδία εισιτήρια για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν είναι απίθανο. Όμως η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το γεγονός, τονίζοντας πως συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση μετακινήσεων.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14 Μαρτίου για τα ακόλουθα:
* Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν διατέθηκαν εισιτήρια.
* Μέχρι το Σάββατο, 13 Μαρτίου, θα διατίθενται εισιτήρια μόνο σε φιλάθλους του Αστέρα, καταγόμενους από το νομό Αρκαδίας πάντα με την επίδειξη ταυτότητας ή Διαβατηρίου και την αναγραφή των στοιχείων τους επί των εισιτηρίων.
* Την Κυριακή, 14 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, δεν θα διατίθενται εισιτήρια.
* Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση φιλάθλων με διακριτικά του Παναθηναϊκού ή τυχόν άλλης ομάδας, δηλαδή, φανέλες, κασκόλ, σκούφους, καπέλα, μπουφάν, μπλούζες κλπ., πλην της γηπεδούχου.
* Τέλος, δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανέναν ο οποίος δεν θα είναι κάτοχος εισιτηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: