Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ξανά στην αποστολή ο Αλεξόπουλος


Στην αποστολή ο Αλεξόπουλος Ο Γιώργος Αλεξόπουλος δεν το έβαλε ποτέ κάτω και φαίνεται πως δικαιώνεται για την προσπάθεια που έκανε 10 μήνες. Ο 33χρονος αμυντικός που τραυματίστηκε τον περασμένο Μάιο στον αγώνα με τη Λάρισα για τα πλέι οφ βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε τον άσο της ΑΕΚ στην αποστολή, καθώς τόσο ο Μαίστόροβιτς (τιμωρημένος), όσο και ο Ζεράλδο Αλβες (τραυματίας) θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Καβάλα από την εξέδρα και έτσι οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι λίγες.

Αυτό φαίνεται και από τα πλάνα που καταστρώνει ο τεχνικός της ΑΕΚ, όπου υπολογίζει να παρατάξει στα μετόπισθεν τον Γιάχιτς και τον νεαρό Μανωλά, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ενωσης. Επίσης αλλαγή θα υπάρχει και στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου παρτενέρ του Παντελή Καφέ θα είναι ένας εκ των Γιαχάγια, Μαντούκα, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Ο Γρηγόρης Μάκος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει από τον αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι: Σάχα, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Γεωργέας, Γιαχάγια, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Τζιμπούρ Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: