Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ρονάλντο: "Ιγκουαΐν εσύ φταις"

http://www.contra.gr/images/m/marca_m.jpgΕμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, επειδή ο Αργεντίνος δεν πάσαρε σε δύο περιπτώσεις στον Πορτογάλο.Την Παρασκευή μάλιστα, η «Marca» είχε πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο θέμα, αναφερόμενος στην κόντρα που υπάρχει στη «Βασίλισσα». Η ακριβότερη μετεγγραφή του κόσμου καταλογίζει στον πρώτο σκόρερ των «μερένχες» εφέτος, πως τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις σκέφτηκε ατομικά.

Δεν έδωσε τη μπάλα στον «CR9» που ήταν μόνος του, στη φάση του 27’, ενώ στην αντεπίθεση του 58ου λεπτού δεν επέλεξε να την μοιράσει στον άξονα προκειμένου να συνεχιστεί το 4 εναντίον 3, που βρισκόταν σε εξέλιξη. Φυσικά στα παραπάνω συγκαταλέγεται και η ευκαιρία του 25ου λεπτού όπου ο Αργεντίνος βρέθηκε προ κενού τέρματος και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα, η κόντρα αυτή έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό με αφορμή τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να του παίρνει προς το παρόν τον τίτλο με δύο γκολ διαφορά (16-14). Στο θέμα, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και ο Γκούτι, λέγοντας: «θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο ομαδική, αντί ο κάθε ένας να σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: