Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Καραγεωργίου: "Νίκη σημαίνει παραμονή"


Ηρεμία ζητάει ο Καραγεωργίου Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, παραχώρησε την Παρασκευή την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Οπως τόνισε, σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του θα έχει καταφέρει τον στόχο της οριστικής παραμονής στην κατηγορία.

"Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τον αρχικό μας στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ώστε να καταφέρουν να υλοποιήσουν το στόχο της παραμονής. Η Λάρισα πέτυχε το Σάββατο μια μεγάλη νίκη δείχνοντας καλά στοιχεία τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Η νίκη αυτή έδωσε στον αντίπαλο μας ψυχολογία, που κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Νίκος Καραγεωργίου αναφέρθηκε, στα προβλήματα που υπάρχουν: "Είναι γνωστά τα προβλήματα που έχουμε τόσο με τους τραυματισμούς όσο και με τους τιμωρημένους. Εχουμε σημαντικές απουσίες, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί. Συνεχίζουμε και ετοιμαζόμαστε, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουνε στο ρόστερ μας, για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα. Οι Τσεσνάουσκις, Βερπακόφσκις πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με την Καβάλα".

Για την κούραση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Οι συνεργάτες μου έχουν λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει αρκετές ανατροπές, αλλά έχουμε και καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχε ένα θέμα με την φρεσκάδα που έδειξαν κάποιοι παίκτες και αυτό μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί και οι παίκτες άνθρωποι είναι, δεν είναι ρομπότ".

Για τις 100 συμμετοχές του Κορδονούρη στον Εργοτέλη, σχολίασε: "Είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον ίδιο και τον σύλλογο. Εύχομαι να είναι γερός, να είναι υγιής και να τις κάνει πολλές περισσότερες τις συμμετοχές του στον Εργοτέλη".

Στον αγωνιστικό τομέα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Παρασκευή οι Βίσιο, Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις, ενώ δεν προπονήθηκε ο Κοιλιάρας λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά. Από το παιχνίδι στο Αλκαζάρ, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τζούνιορ, Ρομάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: