Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Διέψευσε τα περί Γιουβέντους, ανανεώνει με τη Φιορεντίνα ο Πραντέλι

http://www.contra.gr/images/pradelli_fiorentina_120310.jpgΟργίασε το τελευταίο διάστημα η φημολογία γύρω από το μέλλον του Τσέζαρε Πραντέλι τόσο που ο ίδιος ο προπονητής της Φιορεντίνα θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Tύπου ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Γιουβέντους προκειμένου να μετακομίσει από τη Φλωρεντία στο Τορίνο αναλαμβάνοντας τα ηνία αντί του Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Ωστόσο ο Πραντέλι, για πρώτη φορά στην καριέρα του όπως διευκρίνισε, μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο.

"Θα ήθελα να κάνω ένα απλό σχόλιο. Αν και δεν είναι του στιλ μου, ούτε έχω επαναλάβει κάτι τέτοιο όσο είμαι στη Φιορεντίνα, δηλώνω πως είμαι εδώ, έτοιμος να καθίσω και να συζητήσω με τη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι έτοιμος να ανανεώσω ακόμη και για πέντε χρόνια, αν χρειαστεί", τόνισε ο γεννημένος στην Μπρέσια κόουτς. Και ολοκληρώνοντας ζήτησε "οι συζητήσεις και οι φήμες να σταματήσουν εδώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: