Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Με Ζαγοράκη αρχηγό

Παρουσία του Θόδωρο Ζαγοράκη και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (14/3) παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ηγηθεί της αποστολής.Αλώβητος θέλει να φύγει ο ΠΑΟΚ από την έδρα του συμπολίτη με σκοπό την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος μέχρι το τέλος. Ξέρουν στον Δικέφαλο ότι το έργο τους δεν είναι εύκολο όμως είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν αύριο, αλλά και στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του μπορεί να μην έχουν στο πλευρό τους φιλάθλους της ομάδας όμως θα έχουν δίπλα τους σύσσωμη την διοίκηση της ΠΑΕ. Αρχηγός αποστολής ο Θόδωρος Ζαγοράκης που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας παιχνίδι μεταξύ των δύο «αιωνίων αντιπάλων» στο Χαριλάου.

Ο «Ζαγορ» που βρέθηκε και σήμερα στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας δεν θέλησε να μιλήσει τους παίκτες προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως έκαναν στον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα τον αγωνιστικό υποχρεώσεων. Άλλωστε το μότο της διοίκηση και όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι
«Χαμηλά την μπάλα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»


Με την τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τoυ ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται ο Θανάσης Παπάζογλου και αποτελείται από τους 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Σορλέν, Σναόυτσνερ, Βιεϊρινια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς και Φωτάκης.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με το γνωστό σύστημα 4-2-3-1. Ο Σάντος θα επαναφέρει στην 11αδα τον Βιερίνια, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν οι ίδιες σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Τερματοφύλακας θα παίξει ο Χαλκιάς κεντρικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Μαλεζάς, αριστερό μπακ ο Λίνο, δεξιά ο Σνάουτσνερ. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Γκαρσία-Βιτόλο, πιο μπροστά ο Ίβιτς και στα πλάγια οι Βιερίνια και Σορλέν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: