Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

«Έχουν βρει διάδοχο»


Ο Άαντ Ντε Μος μίλησε στα μέσα της πατρίδας του για το μέλλον του λέγοντας ότι πλέον έχει τριάντα προτάσεις στα χέρια του, ενώ αποκάλυψε ότι η οικογένεια Ψωμιάδη έχει ήδη έτοιμο τον διάδοχό του σε περίπτωση που αυτός δεν συνεχίσει στον πάγκο.«Πριν αναλάβω την Καβάλα είχα δέκα προτάσεις, αλλά τώρα έχω τριάντα», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός στο Voetbal International για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι η οικογένεια Ψωμιάδη έχει ήδη έτοιμο τον διάδοχό του σε περίπτωση που αυτός δεν συνεχίσει στον πάγκο.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστες εγγυήσεις. Γνωρίζω πως με τα ίδια χρήματα (σ.σ.: που δίνουν σε αυτόν) στο παρασκήνιο ήδη έχουν ετοιμάσει το έδαφος για νέο τεχνικό εν όψει της νέας σεζόν.

Στην Ελλάδα λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις» ήταν η τοποθέτησή του. Ο 63χρονος προπονητής επανάλαβε πως στα τέλη του μήνα θα λάβει την οριστική του απόφαση, υποστηρίζοντας: «Ο Μάρτιος είναι κρίσιμος για μας και γι' αυτό θα δώσω όλη την ενέργεια στην ομάδα μου. Μετά θα πάρω την απόφασή μου για το μέλλον. Η ηγεσία του συλλόγου πρέπει να με πείσει. Εγώ τα θέλω όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: