Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Β' Εθνική-Στο Ελληνικό ανοίγει η αυλαία


Φάση από το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Η συνάντηση του Εθνικού με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, θα ανοίξει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. H oμάδα του Πειραιά θα αναζητήσει την τρίτη διαδοχική νίκη της, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να διατηρηθούν κοντά στην εξάδα.

Ο τεχνικός του Εθνικού, Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία Σεβερίνο, καθώς και τους Φαρινόλα και Σιλιγαρδάκη μιας και είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Ν. Παπαδόπουλο και τον Ιντι που είναι τραυματίας. Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: "Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ιντι μαζί μας λόγω των ενοχλήσεών του.

Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που επίσης θέλει να σιγουρέψει την είσοδο στα πλέι όφ, το παιχνίδι είναι δύσκολο, με δουλειά και καθαρό μυαλό, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: