Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η "τρικολόρ" φανέλα με το 9!


Τη φανέλα με το νούμερο 9 διάλεξε ο Σισέ... Στην επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας μετά από δύο χρόνια, ο Τζιμπρίλ Σισέ μόνο απαρατήρητος δεν θα περάσει! Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Είναι το κεντρικό πρόσωπο της αποστολής, δεν σταματά να... πειράζει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι ευτυχείς που τον έχουν και πάλι μαζί τους.

«Είναι καλό για τον ίδιο αν ο Τζιμπρίλ νιώθει ότι είναι πάρα πολύ καλά και, κυρίως, είναι καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει», δήλωσε ο Τιερί Ανρί.

Με το χαμόγελο στα χείλη, ο 28χρονος στράικερ του Παναθηναϊκού πήρε μέρος σε εκδήλωση για τους χορηγούς των «τρικολόρ». Εκεί, οι ποδοσφαιριστές του Ντομενέκ φωτογραφήθηκαν με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας. Ο Σισέ δεν το διαπραγματεύτηκε και πολύ. Πήρε αμέσως την μπλε εμφάνιση με τον αριθμό «9» στην πλάτη. Κανείς δεν του έφερε αντίρρηση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αριθμό θα έχει αν όλα πάνε καλά και εν τέλει ταξιδέψει στη Νότια Αφρική το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όσο για το μεγάλο φιλικό με την Ισπανία το βράδυ της Τετάρτης, δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι αν ο Ντομενέκ προτιμήσει ένα σύστημα 4-4-2, τότε δεδομένα θα είναι στην ενδεκάδα. Διαφορετικά, θα περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση απέναντι στην «κορυφαία Εθνική του πλανήτη» όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο Σισέ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: