Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Εν αναμονή του Παντελή


Ο Αντώνης Ρέμος... Ο Ανδρέας Παντελή αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου. Ο Αντώνης Ρέμος και Κύπριος επιχειρηματίας έχουν έρθει σε συμφωνία για την εμπλοκή του τελευταίου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Την Τρίτη πιάνει δουλειά. Το αργότερα την Τετάρτη έτσι ώστε να προχωρήσει στις πρώτες πληρωμές παικτών και υπαλληλικού προσωπικού.

Ο Παντελή θα αναλάβει το μάνατζμεντ της εταιρίας και εφόσον φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, το καλοκαίρι θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας, καταβάλλοντας ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παντελή θα έχει συνάντηση την Τρίτη το μεσημέρι με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμο Πολύκαρπο, που χειρίζεται ακόμη αρκετά θέματα της εταιρίας, για να ρυθμιστούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.
Θα έχει μαζί του το δικηγόρο του, Γιώργο Ζελελίδη, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα, που «τρέχουν» αναφορικά με τη συμφωνία.

Ο Ανδρέας Παντελή θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και όχι όπως αρχικά είχε ειπωθεί για το 50% του μεγαλομετόχου. Αυτό θα γίνει, όπως προκύπτει, οριστικά πλέον το προσεχές καλοκαίρι. Ετσι, δεν αποκλείεται ο Αντώνης Ρέμος το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Προτεραιότητες του Κύπριου επιχειρηματία είναι σαφέστατα να τακτοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών υποχρεώσεων προς την πλευρά των παικτών, αλλά και φυσικά να γίνουν επίσης πληρωμές προς τους υπαλλήλους των γραφείων και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: