Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ο άτυχος της χρονιάς


Ο Φερναντές μαρκάρει τον Σκόκο Για ένα μήνα θα χρειαστεί να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Aρη, ο Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος, υπέστη τελικά, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία, θλάση, αλλά όχι στο σημείο, που είχε την προηγούμενη. Αντίθετα, τα νέα είναι πιο ευχάριστα για τον Μιχάλη Σηφάκη, που θα λείψει για 10 μέρες και δύσκολα θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα.

Ο γιατρός του Aρη, Βαγγέλης Πανατζής, ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός μέσος θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου 3 με 4 βδομάδες, εξαιτίας της θλάσης που υπέστη, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χάνει όλους τους αγώνες του Aρη για το μήνα Μάρτιο. «Τα πράγματα είναι στενάχωρα για τον Φερνάντες. Υπέστη νέα θλάση, πιο κάτω από την παλιά. Είναι μια ιστορία που πάντα φοβόμαστε, γιατί μια θλάση όταν επουλώνεται, δημιουργεί στο σημείο έναν πιο σκληρό μυικό ιστό, που ενώ δεν δημιουργεί κάποιες ενοχλήσεις στον ποδοσφαιριστή, ορισμένες φορές μπορεί να προκαλέσει κάποιο νέο τραυματισμό, μια νέα θλάση. Το πόσο θα διαρκέσει η περιόδος αποθεραπείας του δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα γιατί ερχόμαστε συχνά σε αντιπαραθέσεις. Αρχικά φάνηκε στη μαγνητική που υποβλήθηκε πως το τραύμα του δεν είναι τόσο βαθύ, οτι πρόκειται για κάποιο ήζημα. Τελικά όπως προκύπτει το αιμάτωμα είναι πέντε εκατοστά, κάτι που σημαίνει πως θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3 με 4 βδομάδες».

Παίζει για την ιστορία του
Ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου θα γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ορίστηκε σήμερα από την ΕΠΟ, Aρης και Καβάλα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 17 και στις 25 του Μάρτη, στους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το δεύτερο στο «Ανθή Καραγιάννη». Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ημέρα, ο Aρης θα κλείνει 96 χρόνιας ζωής και βέβαια θα θέλει να το γιορτάσει με την πρόκριση στον τελικό που διεξάγεται στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς Ρονάλντο με Πανιώνιο- Λεβαδειακό
Στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το Λεβαδειακό θα εκτίσει την ποινή του ο Ρονάλντο Γκιάρο που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Ο Βραιλιάνος θα χάσει τους δύο αυτούς αγώνες, ενώ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Έκτορ Κούπερ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως βέβαια και στους δύο ημιτελικούς με τον ΑΟΚ. Στο όριο με εννέα κίτρινες βρίσκεται και ο Μεχντί Ναφτί που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στους επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: