Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Λίνο: "Πρόκειται για ομαδική δουλειά"


Ο Εντίνιο συγχαίρει τον Λίνο για το γκολ που πέτυχε "Όταν μπήκε το γκολ, ήθελα να το μοιραστώ με όλη την ομάδα και φυσικά με τον προπονητή, για αυτό έκανα νεύμα στον πάγκο, γιατί ήταν ένα τέρμα που ανήκει σε όλους μας. Όλοι μαζί δουλεύουμε στις προπονήσεις και όλοι μαζί καταφέρνουμε να κερδίζουμε", δηλώνει ο Λίνο για την επιτυχία του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή, δείχνοντας ότι έχει αξιώσεις για τίτλο. Όταν ρωτήθηκε ο Βραζιλιάνος σχετικά απάντησε: "Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η νίκη σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν", δίνοντας έτσι το στίγμα ότι πρέπει όλοι στην ομάδα να κρατούν "χαμηλά την μπάλα" και να συγκεντρώνονται στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

"Δεν γνώριζα ότι υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων. Όταν μπήκα στο γήπεδο, περίμενα να δω μια μικρή Τούμπα, όπως είχα δει και στην Καβάλα. Όταν είδα τον κόσμο μας εξεπλάγην, περίμενα πολλούς περισσότερους. Μου είπαν ότι απαγορευόταν να έρθουν. Μπράβο στον κόσμο μας, που έκαναν τα πάντα για να μας δουν και να μας στηρίξουν", σχολίασε για την απαγόρευση των μετακινήσεων και τη βοήθεια του κόσμου.

Την Πέμπτη θα επιστρέψουν
Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα απουσίασαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Μαλεζάς (Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς (Βοσνίας/Ερζεγοβίνης), Μουν (Ν. Αφρικής) και Βιεϊρίνια (U23 Πορτογαλίας), καθώς έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Οσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη και ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και τακτικής για τους υπόλοιπους. Μίρκο Σαβίνι και Λούσι Φιλομένο, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: