Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ: Μισή ομάδα στην προπόνηση

Μετά από το ρεπό της Κυριακής χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανθρακικό.
Όπως είναι γνωστό τα εισιτήρια για την προσεχή αναμέτρησης της ομάδας στην Τούμπα θα ξεκινήσουν να διετίθενται αύριο και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, παρότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ουραγό ομάδα της βαθμολογίας!
Χθες η προπόνηση στη Σουρωτή έγινε με… μισή ομάδα καθώς υπήρχαν επτά διεθνείς απόντες και τρεις τραυματίες! Οι Σαβίνι και Φιλομένο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θεραπεία έκανε και ο Σνάουτσνερ, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προφυλάχθηκε προληπτικά.
Από εκεί και πέρα απουσίαζαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Μαλεζάς (Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς (Βοσνίας/Ερζεγοβίνης), Μουν (Ν. Αφρικής) και Βιεϊρίνια (U23 Πορτογαλίας).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στον ματς με την Ξάνθη δηλαδή για τους Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σορλέν και Βιτόλο και ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και τακτικής για τους υπόλοιπους δηλαδή τους Τσιρίλο, Φωτάκη, Αραμπατζή, Κριστιάνο και Εντίνιο αλλά και τους τερματοφύλακες Κρέσιτς, Κουτζαβασίλη και Γλύκο.
Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι του Σαββάτου τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Φωτάκη, όπως επίσης ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι αρκετά παράξενη και χρειάζεται προσοχή, καθώς οι περισσότερες προπονήσεις θα γίνουν με πολλές απουσίες και ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον Πανθρακικό θα διαφέρει από άλλες φορές.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στο τέλος της προπόνησης είχε ένα τετ-α-τετ με το Ζήση Βρύζα και το Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ ο Βρύζας είχε με τη σειρά του ένα τετ-α-τετ με τον Κοντρέρας, δείχνοντας ενδιαφέρον για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Χιλή μετά από τον καταστροφικό σεισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: