Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Στη λίστα της Ίντερ ο Νίνης

http://newsstand.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ad889bf78e158c09e7e6e2f5c0f83f6b_L.jpg?1267504602?1267504602?1267504602Ο Σωτήρης Νίνης «μάγεψε» στο «Ολίμπικο» και έκανε πολλά ιταλικά βλέμματα να επικεντρωθούν πάνω του. Ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Μάρκο Μπράνγκα αποκάλυψε πως ο μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα των «νερατζούρι».

Ο παράγοντας των Μιλανέζων μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» για τον διεθνή άσο των πρασίνων: «Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούμε τον Νίνη και τον έχουμε στη λίστα μας. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν, αφού δεν έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο». Έτσι, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει κρούσης προς τον Παναθηναϊκό από την Ίντερ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Νίνης δεν είχε αγωνιστεί πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους Μιλανέζους.

Δεν ενδιαφέρονται Μίλαν και Γιουβέντους

Από την άλλη πλευρά, Μίλαν και Γιουβέντους δεν είναι και τόσο πρόθυμες να ασχοληθούν με τον μέσο του τριφυλλιού. Ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ροσονέρι», Αριέντο Μπράιντα μιλώντας στην «Εξέδρα» ούτε καν συζητάει ενδεχόμενο μεταγραφής του Νίνη: «Οχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νίη και γενικότερα δεν έχουμε στη λίστα μας κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση υπεύθυνου μεταγραφών της «Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αλέσιο Σέκο: «Παρακολουθούμε και ασχολούμαστε με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος μεταγραφικός στόχος», ήταν τα λεγόμενα του παράγοντα της Γιουβέντους.

Και η Λιόν στο... κόλπο

Ο Σωτήρης Νίνης εκτός από το στόχαστρο των ιταλικών ομάδων έχει μπει και σε αυτό της Λιόν. Η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ελληνα μέσο του Παναθηναϊκού και αναμένεται να τον τσεκάρει πιο προσεκτικά στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: