Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Β.Μητρόπουλος: «Δεν θα αφήσουν τον ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας και οικονομικών. Η διαιτησία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσουν το πρωτάθλημα ένας από τους δύο «μεγάλους» της Αθήνας.», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

«Όλοι είδαν την φάση στον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου που είναι ο ορισμός του πέναλτι. Και το πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης είναι αμφισβητούμενο. Η διαιτησία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσουν το πρωτάθλημα ένας από τους δύο «μεγάλους» της Αθήνας. Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε ένα σφύριγμα, αν δίνονταν χθες στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ίσως να έμενε εκτός διεκδίκησης», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν με στεναχωρεί αυτό που βλέπω με τα λάθη και τα πέναλτι. Με στεναχωρεί ότι αυτοί οι άνθρωποι μένουν ατιμώρητοι. Γίνονται και ανθρώπινα λάθη, αν είναι ο διαιτητής μακριά, τότε έκανε λάθος. Αν είναι στο ένα μέτρο, δεν μπορώ να πω ότι κάνει λάθος. Ποιος κυβερνάει την ποδοσφαιρική Ελλάδα;

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όταν θέλησα να βοηθήσω στα διοικητικά τον ΠΑΟΚ, το έκανα όχι γιατί είμαι αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: